Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
GR / EN  

Απολύμανση – Aπεντόμωση – Mυοκτονία

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ / ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ / ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Τα έντομα και παράσιτα (κατσαρίδες, κουνούπια, μυρμήγκια, ψύλλοι, κοριοί) καθώς και τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) ζουν σε ρυπογόνους χώρους (σκουπίδια, φρεάτια κλπ) με αποτέλεσμα να μεταφέρουν στον χώρο μας παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν επικίνδυνες ασθένειες όπως σαλμονέλα, γαστρεντερίτιδα, τύφο ακόμη και αλλεργίες, άσθμα και αναπνευστικά προβλήματα σε παιδιά και άτομα μεγάλης ηλικίας.

Η απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία του χώρου σας πρέπει να είναι πρωταρχικό μας μέλημα γιατί εξασφαλίζουν πλήρη υγειονομική προστασία.

  • Με την απεντόμωση μπορούμε να ελέγξουμε και να καταπολεμήσουμε την εμφάνισή των εντόμων (κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί).

Συστήνεται να γίνεται δύο φορές το χρόνο (άνοιξη, φθινόπωρο)και ιδανικά Απρίλιο και Σεπτέμβριο διότι τότε έχουν αυξημένη αναπαραγωγή.

  • Με τη μυοκτονία μπορούμε να πετύχουμε την καταπολέμηση των τρωκτικών.

Γίνεται με δολώματα που τοποθετούνται μέσα σε δολωματικούς σταθμούς μετά από μελέτη και έλεγχο της έκτασης του προβλήματός σας από τον έμπειρο επιστημονικό συνεργάτη μας.

  • Η απολύμανση σκοπό έχει την καταπολέμηση μικροβίων όπως τα βακτήρια οι μύκητες και οι ιοι (κορωνοϊος) και πραγματοποιείται σε εργαλεία, σκεύη, επιφάνειες εργασίας, συστήματα εξαερισμού κ.α

Η INTECK SERVICE αναλαμβάνει απολυμάνσεις – απεντομόσεις – μυοκτονίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία, επαγγελματικούς χώρους ξενοδοχεία, σχολεία, εργοστάσια κλπ με επαγγελματισμό και 100% αποτέλεσμα.

Διαθέτουμε εμπειρία, εξειδικευμένους συνεργάτες, και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την αντιμετώπιση κάθε μολυσματικής εστίας.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και εφαρμόζονται σύμφωνα με τους Κανονισμούς ΕΚ 85/2004 και ΕΚ 178/2002 σχετικά με την Υγιεινή των Τροφίμων και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP για την ασφάλεια των χώρων τροφίμων

Σας παρέχουμε έγγραφη πιστοποίηση υπογεγραμμένη από τον Γεωπόνο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 68 25 691 και σας υποσχόμαστε ότι θα απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες