Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
GR / EN  

Διαχείριση Πολυκατοικίων

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αυξημένες υποχρεώσεις όλων μας, έχουν σαν αποτέλεσμα την έλλειψη διάθεσης, ψυχραιμίας, αντοχών και ανοχής για την ήρεμη διευθέτηση των προβλημάτων που προκύπτουν στην διαχείριση και συντήρηση της πολυκατοικίας ή της επαγγελματικής στέγης.

Αποτέλεσμα η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των κτιρίων και η ρήξη στις σχέσεις μεταξύ των ενοίκων.

Η INTECK SERVICE διαθέτοντας πολυετή πείρα στην διαχείριση κτιρίων και έχοντας έμπειρους και ικανούς συνεργάτες μπορεί να σας υποσχεθεί την εξασφάλιση της εύρυθμης και ομαλής λειτουργίας του κτιρίου σας με απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων σας, απαλλάσσοντάς σας από κάθε ευθύνη.

Εμπιστευθείτε σε εμάς τη διαχείριση του κτιρίου σας και εξασφαλίστε ηρεμία, αποφυγή εντάσεων και αρμονική συμβίωση μεταξύ των ενοίκων διότι οι συνεργάτες μας υπόσχονται και ενεργούν πάντα με βάση το συνολικό αλλά και το προσωπικό συμφέρον κάθε ενοίκου ξεχωριστά.

Θα απαλλαγείτε από την υποχρέωση επίλυσης των προβλημάτων μεταξύ των ενοίκων, την επίβλεψη των έργων και την συγκέντρωση των χρημάτων μηνιαίως.

Εμείς αναλαμβάνουμε για εσάς με ένα τηλεφώνημα στο 210 68 25 691 κάθε απαιτούμενη εργασία σύμφωνα με ότι προβλέπει η νομοθεσία, τις σταθερές μηνιαίες δαπάνες του κτιρίου καθώς και την εφαρμογή και την υλοποίηση των αποφάσεων των Συνελεύσεων.

Διαθέτουμε Νομικό τμήμα που μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε νομικό ζήτημα προκύψει μεταξύ των ενοίκων το οποίο μπορεί να πλήξει την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του κτιρίου.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

 • Την μηνιαία έκδοση κοινοχρήστων
 • Την είσπραξή τους τηρώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκέψεων για τον σκοπό αυτό
 • Επίβλεψη και επιτήρηση όλων των συνεργείων (καθαριότητα, συντήρηση ασανσέρ) και την έγκαιρη πληρωμή τους.
 • Εξειδικευμένος συνεργάτης μας επισκέπτεται σε εβδομαδιαία βάση το κτίριο και ελέγχει για τυχόν ζημιές και φθορές στους κοινόχρηστους χώρους ώστε να προβούμε στην άμεση αποκατάσταση εξασφαλίζοντας έτσι την ομαλή λειτουργία του κτιρίου
 • Την πληρωμή των βασικών μηνιαίων εξόδων του κτιρίου
 • Συντήρηση καυστήρα, λέβητα
 • Παρακολούθηση μονάδων πετρελαίου & Προμήθεια πετρελαίου
 • Την οργάνωση Συνελεύσεων σύμφωνα με τον Κανονισμό της πολυκατοικίας
 • Εφαρμόζουμε πιστά τον Κανονισμό της πολυκατοικίας και υλοποιούμε άμεσα και πιστά τις αποφάσεις των Συνελεύσεων.
 • Πραγματοποιούμε έγκυρα και έγκαιρα τις εργασίες που προβλέπονται από την Πολιτεία (συντήρηση καυτήρα, απολυμάνσεις, συντήρηση πυροσβεστήρων)
 • Ενημερώνουμε λεπτομερώς τα λογιστικά βιβλία της πολυκατοικίας με όλες τις αποδείξεις τα οποία είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των ιδιοκτητών για έλεγχο εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη διαφάνεια
Διαχείριση Πολυκατοικίας