Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
GR / EN  

Συντήρηση – Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η INTECK SERVICE με εμπειρία στον τομέα της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων, είναι στο πλευρό σας και παρέχει τακτική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη ακόμη και μετά την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα.

Έχοντας ως γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε κτιριακής εγκατάστασης, σκοπός μας είναι να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εγκατάστασης ανελκυστήρων.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, είναι υπεύθυνο για τη διεξαγωγή εμπεριστατωμένης μελέτης στη χώρο σας και την επαγγελματική εγκατάσταση ανελκυστήρων για οποιαδήποτε χρήση. Η τοποθέτηση ενός ανελκυστήρα για επαγγελματική ή οικιακή χρήση, αποτελεί μια επένδυση και η εταιρεία μας είναι εδώ για να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία του.

Είμαστε κοντά σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 68 25 691 να σας προσφέρουμε αξιοπιστία και σταθερότητα.

Από το στάδιο του σχεδιασμού έως και την υλοποίηση ενός έργου, φροντίζουμε να υπάρχει διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες μας προκειμένου να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα και την παράδοση ενός ασφαλούς και πλήρως λειτουργικού ανελκυστήρα.

Γνωρίζοντας ότι η μηνιαία συντήρηση ενός ανελκυστήρα εκτός από αναγκαία είναι και βασική για τη διασφάλιση της σωστής λειτουργίας του και την εξασφάλιση της ασφάλειας όσων τον χρησιμοποιούν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι η εγγύηση για τη μακροχρόνια και απρόσκοπτη λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Το τεχνικό μας προσωπικό διαθέτει την εμπειρία και είναι πλήρως καταρτισμένο προκείμενου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή και να σας προσφέρει μια οικονομική και γρήγορη λύση.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα περιλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:

  • Έλεγχο και ρύθμιση ασφαλειών του ανελκυστήρα
  • Λίπανση και καθαρισμό όλων των συνδέσεων
  • Έλεγχο της σωστής λειτουργίας με ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό
Συντήρηση - Εγκατάσταση Ανελκυστήρων