Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;
GR / EN  

Καθαρισμός Κτιρίων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η καθαριότητα του χώρου μέσα στον οποίο ζούμε ή εργαζόμαστε μας επηρεάζει και είναι βασικής σημασίας τόσο για την υγιεινή μας όσο και για την ποιότητα ζωής μας, την διάθεση και την απόδοσή μας.

Η INTECK SERVICE με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στον τομέα της καθαριότητας και με τα έμπειρα συνεργεία που διαθέτει αναλαμβάνει με ένα τηλεφώνημα στο 210 68 25 691 τον καθαρισμό των κατοικιών και των επαγγελματικών σας χώρων εξασφαλίζοντας για εσάς ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Η επιλογή των ατόμων που στελεχώνουν τα συνεργεία μας γίνεται με βάση τον χαρακτήρα τους, την ευγένεια, την αξιοπιστία, την προθυμία και τον επαγγελματισμό τους ώστε να είμαστε σίγουροι για την άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας.

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από 2 άτομα τουλάχιστον ανάλογα το μέγεθος του έργου.

Χρησιμοποιούμε άριστο επαγγελματικό εξοπλισμό και τα καλύτερα οικολογικά είδη καθαρισμού πάντα φιλικά προς εσάς και τους τετράποδους φίλους σας και εγγυόμαστε για τα άψογα και άμεσα εμφανή αποτελέσματα.

Διαθέτουμε βιβλίο προγραμματισμού των εργασιών καθαριότητας για τον έλεγχο της παροχής των υπηρεσιών του συνεργείου μας.

Ο καθαρισμός πολυκατοικίας ή επαγγελματικών χώρων γίνεται σε μία , δύο ή τρεις επισκέψεις την εβδομάδα και περιλαμβάνει:

  • Σκούπισμα, σφουγγάρισμα σκάλας και εισόδου και ορόφων
  • Ξεσκόνισμα
  • Καθαρισμός ανελκυστήρα (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμός καθρεπτών, καθαρισμός πορτών)
  • Καθαρισμός υπογείου
  • Καθάρισμα πυλωτής
  • Πλύσιμο κάδων

Είμαστε στην διάθεσή σας να  φτιάξουμε το δικό σας πρόγραμμα καθαριότητας με βάση τις ανάγκες σας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Καθαρισμός Κτιρίων